Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Et presentem un solar cantoner a l encantador barri de Les Solanes, a la bonica població de Sant Sadurní d Anoia. Amb una ubicació privilegiada, aquest terreny t ofereix la possibilitat de construir la casa adossada dels teus somnis.



Amb una superfície de 110m², aquest terreny cantoner us ofereix una àmplia parcel·la per donar vida al vostre projecte residencial. Podreu aprofitar al màxim l espai construint una casa amb planta baixa, dues alçades i un acollidor sotacoberta. Imagina totes les possibilitats i el disseny personalitzat que podràs crear en aquest indret.



Un dels grans avantatges d aquest solar és la seva proximitat a l escola La Pau, cosa que el converteix en una opció excel·lent per a les famílies amb nens. A més, estaràs a només dos minuts del centre de la població, cosa que et brinda accés ràpid i còmode a tots els serveis i comoditats que necessites al teu dia a dia.



I això no és tot! El preu d aquest solar ha estat rebaixat en 10.000,00 euros, cosa que representa una oportunitat encara més atractiva per a aquells que busquen invertir en propietats en aquesta zona en creixement. Cal destacar que els terrenys disponibles en aquesta àrea cada vegada són més escassos, per la qual cosa no has de deixar passar aquesta oportunitat única.



No perdis més temps i aprofita aquesta oportunitat per fer realitat els teus somnis de construir la casa perfecta al barri de Les Solanes. Contacta ns avui mateix per obtenir més informació i concertar una visita al terreny. El nostre equip estarà encantat de brindar-te tots els detalls addicionals que necessitis i acompanyar-te en cada pas del procés. No deixis que aquesta oportunitat s escapi de les teves mans!

Característiques principals

Superficie: 110 m² Dormitoris: 0 Aseos: 0 Banys: 0

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat